Over mij / contact

 

DSC_4054Mijn naam is Marleen de Man en ik woon in de Alblasserwaard. Sinds 2006 heb ik me verdiept in de wereld van de fotografie. Veel kennis heb ik opgedaan door op internet naar informatie te zoeken,  boeken en fotomagazines te lezen en een avondcursus fotografie te volgen. Maar vooral door veel zelf te experimenteren. 

Omdat ik het leuk vind om mijn kennis te delen,  geef ik sinds 2012 in kleine groepjes fotografiecursussen. In 7 lessen leer je je camera beter kennen, weet je waar de knoppen op je camera voor dienen, kun je fotograferen in de M-stand en krijg je nog veel meer tips en trucs. Bij het fotograferen in de M-stand zul je verrassend betere foto’s maken dan op de automatische stand van de camera en kun je écht leren fotograferen.                                                              

Bij de lessen maak ik gebruik van de reader ‘Basisbeginselen van de Fotografie’. In de ruim 90 pagina’s tellende reader komen alle aspecten aan bod die een beginnend fotograaf moet weten. Dit alles wordt verduidelijkt met een leerzame PowerPoint presentatie. 

 

Heb je interesse in de fotografie-cursus? Vraag vrijblijvend de introductiemail aan met alle ins en outs over de fotografiecursus.

Wil je weten wat ex-cursisten van de cursus vonden? Lees de feedback onder het kopje ‘recensies’.

Wil je de reader aanschaffen en zelfstandig je camera en de basisbeginselen van de fotografie onder de knie krijgen? Ook dan kan. Stuur een mailtje naar onderstaand mailadres.

Heb je interesse in een fotoshoot met je gezin en/of familie? Laat het me gerust weten zodat we kunnen kijken wat je/jullie wensen zijn.

 

marleendeman(at)hotmail.com.  

tel.nummer: 06-34266362

 

Marleen de Man